fbpx

ontspanning is het fundament

Leven vanuit ontspanning
en innerlijke rust

Yoga is een heel mooie vorm om te werken aan stressreductie en tot een diepe ontspanning te komen. Dit is essentieel als je wilt werken je gezondheid en persoonlijke groei.

Ben je moe, voel je veel innerlijke onrust, spanning in je lijf, maakt je hoofd overuren, ben je snel emotioneel en heb je weinig energie? Als je verbinding kwijt bent met jezelf dan kan je je verloren en onbestemd voelen. Laat ontspannen yin yoga je rustpunt zijn van waaruit je verder kunt met de verandering die jij in je leven wilt doorvoeren. 

Yin yoga is een onstpannen vorm van yoga. De verschillende yogahoudingen zorgen ervoor dat die onstpanning tot diep in het lichaam kan komen. In die delen waar al langere tijd spanning en stijfheid opgeslagen ligt. Deze spanning is gelinkt aan opgeslagen emoties. Een emotie is eigenlijk niks anders dan energie in beweging, maar als emoties (onbewust) onderdrukt worden, kunnen ze zich gaan vastzetten en de stroom blokkeren. Dit komt tot uiting in spanning, stijfheid en fysieke klachten.

Yin yoga is een hele zachte en liefdevolle manier om ruimte te maken in lichaam en geest.

Op dit moment is er een les op donderdagavond en vrijdagochtend. Heb je interesse, stuur me dan altijd eerst een berichtje om te checken of er een plekje vrij is. Wil je eerst nog even wat meer over mij lezen dat kan hier.

Kaartendeck Inner Treasures - 70 liefdevolle reminders om te leven vanuit heelheid

Uniek Kaartendeck
Inner Treasures
_

Verdiep je persoonlijke ontwikkeling op een toegankelijke manier

70 liefdevolle reminders die jou in je kracht zetten. Inner Treasures brengt jouw persoonlijke ontwikkeling naar een next level. Het begeleidende boekje heeft een extra toegevoegde waarde! Het zit allemaal al in jou, alleen ben je het vergeten. Dit kaartendeck is een liefdevolle reminder en inspireert je om te leven vanuit je heelheid. De magie en het goud zitten in het daadwerkelijk toepassen en integreren van opgedane inzichten in je leven en daar helpen de kaarten je bij. Bedacht en ontworpen door Jennet Meppelink – holistisch coach, spiegelexpert, vertaler van binnenwerelden en Kindertolk®

Geef jezelf of iemand anders dit prachtige kaartendeck cadeau!

Wil jij geïnspireerd worden?

Schrijf je in voor onze LIFELETTERS. Liefdevolle reminders op jouw weg naar heelheid, innerlijke rust en overvloed.

error: Content is protected !!