fbpx

Stop talking,
start feeling.
You have to feel it,
to heal it.

ontspanning als fundament

Vanuit een diepe ontspanning herinneren wie je bent en in je kracht staan

Yogatherapie is een krachtige methode om je vanuit een diepe ontspanning persoonlijke te ontwikkelen en fysiek en mentaal in balans te komen en emotioneeltrauma op te ruimen.

De helende kracht van yogatherapie

Yogatherapie is veel meer dan alleen het beoefenen van yogahoudingen. Yogatherapie is een combinatie van ontspannen yogahoudingen, somatic yoga, (geleide) meditatie, ademhalingsoefeningen en coaching. Bij yogatherapie staan ontspanning en voelen voorop. Voor yogatherapie hoef je niet flexibel of lenig te zijn, het is voor iedereen toegankelijk ook als je fysieke klachten hebt. Misschien juist als je fysieke klachten hebt. Het is een holistische benadering van je gezondheid waarbij lichaam, geest en ziel in balans worden gebracht. Yoga en coaching komen samen bij yogatherapie. Door middel van ademhalingsoefeningen, (geleide)meditatie en specifieke yogahoudingen kun je emotionele blokkades in je energiestroom oplossen en ruimte creëren voor persoonlijke groei. Heb je een burn-out, wil je een burn-out voorkomen, ervaar je veel stress of loop je vast op bepaalde elementen in je leven: met jezelf, met één van je kinderen, je relatie of op je werk, dan is yoga therapie een effectieve manier om hiermee aan de slag te gaan.

ontspanning als fundament

Ontspanning is het fundament als je wilt werken aan emotionele blokkades, je bewustzijn wilt vergroten en je persoonlijk wilt ontwikkelen. Stress zorgt ervoor dat bepaalde delen van je brein niet goed meer kunnen functioneren, waardoor je last krijgt van tunnelvisie en het vermogen verliest om een probleem of een situatie vanuit een groter geheel te bekijken. Bij stress worden beschermingsmechanismes geactiveerd die ervoor zorgen dat het lastig wordt om tot de kern te komen, omdat ze er juist voor zorgen om je bij de kern vandaan te houden. Ontspanning zorgt voor een flexibel brein dat probleemoplossend kan denken en kan relativeren. Ontspanning zorgt voor een ontspannen zenuwstelsel en dat is essentieel voor lichaam en geest om zich veilig voelen. Vanuit die veilige basis krijg jij groen licht van jouw onderbewuste om tot de kern te komen, zodat je weer in je kracht kunt gaan staan.

Diepgaande transformatie

Yogatherapie heeft de kracht om diepgaande transformaties teweeg te brengen op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. Door bewust te worden van je lichaam en je ademhaling, kun je spanningen en stress loslaten. Dit opent de deur naar een dieper bewustzijn en helpt je om beter om te gaan met uitdagingen in het leven.

Balans in het dagelijks leven

Een van de vele voordelen van yogatherapie is het vinden van balans in het dagelijks leven. In onze drukke moderne samenleving is het makkelijk om overweldigd te raken door stress, deadlines en verplichtingen. Yogatherapie biedt handvatten om die balans te herstellen en in contact te komen met je innerlijke rust.

Yogatherapie als persoonlijke ontwikkeling

Yogatherapie gaat verder dan het verhelpen van fysieke klachten. Het is een krachtige tool voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Door middel van yogatherapie kun je werken aan het transformeren van negatieve denkpatronen, het vergroten van zelfvertrouwen en het verbeteren van relaties.

Omgaan met emoties en blokkades

Bij yogatherapie staat voelen centraal en daar horen emoties ook bij. Door middel van specifieke yogahoudingen,  ademhalingstechnieken en geleide meditatie wordt er ruimte gecreërd en kan geblokkeerde energie in het lichaam weer gaan stromen. Dit zorgt voor een gevoel van opluchting en ruimte, en helpt bij het creëren van emotionele balans.

Conclusie

Ontspanning is essentieel als je effectief wilt werken aan emotionele blokkades die ervoor zorgen dat je kunt vastlopen met jezelf. Yogatherapie is een waardevolle tool voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Het biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook mentale en emotionele groei. Door middel van yoga-technieken kun je werken aan het vinden van balans, het vergroten van zelfbewustzijn en het transformeren van negatieve patronen. Dus waar wacht je nog op? Stap op de mat en ervaar zelf de helende kracht van yogatherapie!

Meld je gauw aan voor de laatste plekken van 2024. Persoonlijke aandacht vraagt kleine groeper er is daarom plek voor maximaal 6 vrouwen.

EVOLVE

YOGATHERAPIE

6 zondagen
1x per 2 weken
10:00 – 13:00 uur

EARLY BIRD

439*

Na 1 augustus 499

Data 2024

6 zondagen van 10:00 – 13:00 uur
Locatie Leeuwarden
Maximaal 6 deelnemers
Geen losse lessen mogelijk

1) zondag 15 september
2) zondag 29 september
3) zondag 13 oktober
4) zondag 27 oktober
5) zondag 10 november
6) zondag 24 november

€ 499 p/p*

* Mogelijk (deels) vergoed via de werkgever of zorgverzekeraar via prestatiecode: 24505 coaching.

Kaartendeck Inner Treasures - 70 liefdevolle reminders om te leven vanuit heelheid

Uniek Kaartendeck
Inner Treasures
_

Verdiep je persoonlijke ontwikkeling op een toegankelijke manier

70 liefdevolle reminders die jou in je kracht zetten. Inner Treasures brengt jouw persoonlijke ontwikkeling naar een next level. Het begeleidende boekje heeft een extra toegevoegde waarde! Het zit allemaal al in jou, alleen ben je het vergeten. Dit kaartendeck is een liefdevolle reminder en inspireert je om te leven vanuit je heelheid. De magie en het goud zitten in het daadwerkelijk toepassen en integreren van opgedane inzichten in je leven en daar helpen de kaarten je bij. Bedacht en ontworpen door Jennet Meppelink – holistisch coach, spiegelexpert, vertaler van binnenwerelden en Kindertolk®

Geef jezelf of iemand anders dit prachtige kaartendeck cadeau!

Wil jij geïnspireerd worden?

Schrijf je in voor onze LIFELETTERS. Liefdevolle reminders op jouw weg naar heelheid, innerlijke rust en overvloed.

error: Content is protected !!