WORKSHOP

GROW&GLOW

_

Ben je toe aan een flinke dosis ontspanning en zelfliefde? Loop je vast op een bepaald element in je leven: met jezelf, je relatie, met je kind, één van je ouders, op je werk, in je onderneming. Wil je meer flow en blijheid ervaren, in je kracht staan en meer innerlijke rust ervaren? Dan is deze workshop een must voor jou.

GROW&GLOW is een workshop met een holistische insteek voor iedere vrouw die haar persoonlijke ontwikkeling naar een next level wil brengen. Vanuit een diepe onstpanning ga je jezelf liefdevol omarmen en kom je meer in je kracht te staan. Je gaat van binnenuit stralen en dat maakt je oogverblindend!

Ontspannen yoga, reiki, hart coherentie, het innerlijke kind en spiegelwerk, komen hier samen en hebben een krachtige transformerende werking voor de rest van je leven!

Werken aan innerlijke heelheid is ook nog eens een enorme boost voor jouw manifestatieproces! Overvloed is namelijk een logisch gevolg van innerlijke heelheid.

De wereld is een spiegel van jezelf, je gaat ontdekken wat jouw wereld je wil vertellen in een persoonlijke vertaling van jouw hoofdprobleem waar jij op dit moment op vastloopt.

In deze workshop ga je op een zachte en liefdevolle manier jezelf helen. Zodat jij lichter, ontspannender, krachtiger en grootser naar buiten loopt!

WORKSHOP

GROW&GLOW

19 NOVEMBER
10:00 – 13:00
leeuwarden

60

error: Content is protected !!