GEZONDHEID BEGINT BIJ BEWUSTZIJN

/ INVESTEER IN JE GEZONDHEID

1/ INTAKE – CONSULT

60 minuten – € 150

_

2/ CONSULT KORT

45 minuten – € 75

_

3/ UITGEBREIDE VRAGEN

per mail / app / per 15 minuten – € 20

Het tussendoor stellen van korte, gerichte vragen betreffende een consult is mogelijk. Wanneer hiervoor een uitgebreid antwoord noodzakelijk is, worden er kosten in rekening gebracht (zie telefonisch consult).

Annuleren afspraak

Een afspraak tot minimaal 24 uur van te voren kostenloos worden verplaatst of geannuleerd. Na die tijd wordt het hele consult in rekening gebracht.

Het is mogelijk conculten via skype of zoom te doen.

Vergoedingen

De vergoeding van de consulten verschilt per zorgverzekering en aanvullend pakket.
Kijk hier voor een overzicht. 

Betalingen

Betaling van het consult en eventueel supplementen zijn mogelijk via pin aan het einde van het consult. De factuur wordt digitaal toegestuurd.

Klacht

Heb je een klacht waar we niet samen uit zijn gekomen, dan kun je je richten tot de geschillencommisie van het GAT via deze link.

CAT therapeut level 3: CM2712-15-10-19
Prestatiecodes
24000: orthomoleculaire geneeskunde
24005: Natuurgeneeskundige therapie

KvK: 63572141
BTW: NL104.780.794.B02
AGB-code: 90067653

Een goede gezondheid is goud waard!

Als het om je gezondheid en geluk gaat kun je klachten en ziekte maar beter voorkomen dan genezen, door zo gezond mogelijk te leven. Vaak krijgt je gezondheid pas prioriteit als je klachten krijgt of ziek wordt. Je hebt ergens last van dat je dagelijkse functioneren belemmert en daar wil je vanaf.

Je lichaam heeft als prioriteit om balans (homeostase) te creëren. Lukt dat niet, omdat het teveel belast wordt met verschillede vormen van stress, dan ontstaan er klachten e/o ziekte. Dit kunnen sluimerende vage klachten zijn of juist heel duidelijke en aanwezige klachten. Je voelt je niet fit, je hebt weinig energie, pijn, het loopt allemaal niet lekker binnenin en soms zie je dat aan de buitenkant. Je huid is onzuiver met acné, eczeem, je bent bleek of hebt een grauwe gelaatskleur, dof of uitvallend haar, je mist de sprankeling in je ogen…

Hoe je je voelt en hoe gezond je bent bepaalt voor een groot deel je geluk, hoe je in het leven staat, hoe succesvol je bent en noem maar op. Je gezondheid zou dus eigelijk altijd prioriteit nummer 1 moeten hebben, no matter what. Je kunt preventief werken aan een goede gezondheid of als je klachten hebt. Wil je op een natuurlijke en holistische manier aan de slag met het verbeteren van je algehele gezondheid, dan hoor ik graag van je.

ººGEZONDHEID BEGINT BIJ BEWUSTZIJN.
KOM IN BEWEGING EN ZET NU DE EERSTE STAP!ºº

error: Content is protected !!

GEZONDHEID BEGINT BIJ ZELFCARE

Laat je inspireren en ontvang met enige regelmaat tips over het verbeteren van je gezondheid op een natuurlijke manier!

Bedankt voor je aanmelding. Ik beloof dat ik je niet zal SPAMMEN.