innerlijk geluk en
Gezonheid
_

beginnen bij het liefdevol omarmen van jeZelf

365 dagen in je kracht

De beste investering die je kunt doen, is de investering in het vinden van je innerlijke schatten die je leiden jouw grootsheid. Als je die hebt gevonden, als je die kunt oppoetsen, uitdeuken en laten glimmen en je leven laten leiden, dan zal je leven voorgoed (positief) veranderen! Dat is geen voorzichtige belofte, maar een garantie!

Her bold and
brave sense allowed
her to connect
deeply with herself

Je innerlijke schatten wijzen je de weg naar een diepe verbinding met jezelf, daar waar jij in je kracht staat. Het vinden, (h)erkennen en ook daadwerkelijk integreren van jouw innerlijke schatten in je dagelijks leven, is een proces dat je jezelf eigen moet maken. Dit gebeurd met vallen, opstaan, ervan leren en integreren. Dat is namelijk een vereiste voor het proces! Als je niet vies bent van die uitdaging, dan ben je hier aan het goede adres!

Ik werk op holistische niveau: fysiek, mentaal en energetisch. Hierbij maak ik gebruik van diverse tools voor het beste resultaat. Ik zet hiervoor in: spiegel- en innerlijk kind werk, orthomoleculaire therapie, voeding- en suppletie, reiki, diepe ontspanningsoefeningen, geleide meditaties en last but not least: energetische vertaling van het probleem.

Transformatieprocessen laten zich niet afdwingen en wordt pas transformerend en goud bij het integreren en leven van de opgedane inzichten. Daarom is er naast je sessies het integratie-support-pakket BOLD&BRAVE. Uit jarenlange ervaring in de praktijk is gebleken dat losse sessies minder effectief zijn als ze niet daadwerkelijk gelijk geïntegreerd worden in het dagelijks leven. Het is mogelijk om dit offline te doen op onze prachtige locatie in Leeuwarden en/of Online.

INNER

LOSSE SESSIE
45 minuten
online / offline

75*

 

SENSE

LOSSE SESSIE
90 minuten
offline / online

125*

 

XTRA

1x p/w
BOLD+BRAVE
vanaf

600*

 

*excl BTW, zakelijk aftrekbaar

Annuleren afspraak

Een afspraak kan tot minimaal 24 uur van te voren kostenloos worden verplaatst of geannuleerd. Na die tijd wordt het hele consult in rekening gebracht.

Vergoedingen

Met onderstaande prestatiecodes kun je checken of je consult vergoed wordt. Dat is mooi meegenomen, als dit niet het geval is zou het geen dealbreaker moeten zijn. 

CAT therapeut level 3: CM2712-15-10-19
Prestatiecodes
24000: orthomoleculaire geneeskunde
24005: Natuurgeneeskundige therapie

KvK: 63572141
BTW: NL104.780.794.B02
AGB-code: 90067653

error: Content is protected !!