fbpx

In een liefdevolle verbinding

Samen in verbinding

Geen enkele relatie blijft hetzelfde. Jij verandert, je partner verandert en wellicht verandert jullie gezinssituatie en niet heel onbelangrijk, jullie behoeften veranderen. Een relatie kan al gauw een vanzelfsprekendheid worden als je het niet onderhoudt. De kleinste irritatie kan al snel te veel worden, wanneer de liefde overschaduwt wordt door wederzijdse frustraties en irritaties kunnen deze triggers ervoor zorgen dat je je alleen voelt in de relatie. Je wilt je relatie een liefdevolle boost geven, maar weet je niet hoe en waar te beginnen.

Je hoeft niet te wachten totdat jullie zijn vastgelopen om naar een relatiecoach te gaan. Zie een relatiecoach als een onderhoudsmiddel van jullie relatie. Je bent de verbinding met elkaar even kwijt, maar dat betekent niet dat die verbinding niet meer herstelt kan worden.

Soms kunnen volwassenen onbewust reageren vanuit hun innerlijke kind, waarbij oude pijnen worden getriggerd. Het begrip hiervan in een relatie creëert empathie en maakt ruimte voor heling en verbinding.

Misschien ben je jezelf onderweg kwijtgeraakt in jullie relatie en kunnen jullie elkaar niet meer zien zoals jullie elkaar zagen. Er zijn twee mensen nodig om een relatiepatroon te creëren, maar er is maar één iemand nodig om dit patroon te doorbreken. Dit betekent dat je ook alleen naar een relatiecoach kunt gaan, als je partner niet wil of er nog niet aan toe is.

Soms is er een derde persoon in jullie relatie die voor spanningen zorgt, waardoor jullie nu op een punt staan waarbij jullie niet weten hoe het verder moet.

Het begint bij de realisatie en acceptatie dat jullie relatie is verandert en dat is niet per definitie slecht. Soms is een onvermijdelijke verandering nodig om jullie relatie te versterken.

Misschien voelt het nu nog niet zo, mijn ervaring is dat in een open gesprek in een oordeelvrije ruimte er veel mogelijk is.

error: Content is protected !!