ONLINE
PROGRAMMA

 

FEELGOOD ONLINE

Je wilt wel aan de beste versie van jezelf werken, maar dan online. Dat kan! Je kunt ook een Feelgood-programma online volgen!

Als je lekker in je vel zit, happy met jezelf bent, lichaam en mind in balans, dan bén je de beste versie van jezelf en gaat álles in je leven veel makkelijker en zijn uitdagingen nog leuker! Met de Feelgood-methode ga jij aan de slag met de beste versie van jezelf, zodat je leeft vanuit de energie van zelfliefde, verbinding en overvloed.

liefs Jennet

Kom online
in je kracht

In je eigen tempo, in je eigen omgeving en wanneer het jou uitkomt.

In vijf weken ga je werken aan de beste versie van jezelf, zodat jij lekkerder in je vel komt, meer energie krijgt, minder lichamelijke en mentale klachten en daardoor gelukkiger bent! Lichaam en mind meer in balans, zodat alles in je leven een stuk makkelijker gaat! Exit burn-out, hallo hormoonbalans, welkom vruchtbaarheid, dag kilo’s of waar je maar naartoe wilt. Ik neem je mee in de wereld van yoga, ontspanning, voeding en leefstijl, vitaminen en je mindset.

275

FEELGOOD ONLINE

5 WEKEN / 5 THEMA’S

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • Analyse van je disbalans
 • Persoonlijke ontwikkeling en groei
 • 5 modules in 5 weken:
  1) ontstressen
  2) yoga
  3) voeding
  4) leefstijl
  5) mindset
 • Lesstof met video’s, meditaties, yogalessen, opdrachten voor thuis
 • Eén-op-één evaluatiesessie van 20 min. (evt. via skype)
 • Korte vragen per mail/sms/app mogelijk
 • 24/7 toegang tot het lesmateriaal

ººHEB JE GEEN IDEE WAAR JE MOET BEGINNEN?
SAMEN KOMEN WE ER WEL UIT!ºº

Eerst even kennis maken via de app, mail of skype?
Je bent welkom!

Word de beste versie van jezelf

error: Content is protected !!

NATUURLIJK GEZOND GELUK

Laat je met enige regelmaat, maar niet té vaak, inspireren door tips en info over hoe voeding, vitaminen, ontspanning, leefstijl en je mindset kunnen bijdragen aan het Gezond Geluk & Succes in jouw leven!

Bedankt dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, je vindt me +/- 1x per maand in je mailbox! Mis je me? Check dan je SPAM, misschien ben ik daar terecht gekomen. Enjoy!