een
liefdevolle
verbinding

met jezelf en elkaar

In verbinding zijn met jezelf & elkaar

Degenen die je het dichtst bij je staan kunnen je ook het beste triggeren. En wat lijkt het dan alsof je partner dit expres doet, omdat hij of zij haarfijn jou weet te raken. Iedere keer weer. Je houdt ongelooflijk veel van elkaar, maar die strubbelingen vinden jullie vervelend. Misschien begrijp je bepaalt gedrag wel en kan je het allemaal goed analyseren, toch verandert er in het gevoel van de trigger niks. Jullie lopen er samen op vast.

Laat ik eerst voorop stellen dat de meest ideale situatie is dat jij en je partner samen deze nieuwe reis aangaan. In eerste instantie gaat het erom dat je de verbinding met je zelf liefdevol herstelt en van daaruit de liefdevolle verbinding samen.

Mocht het zo zijn dat je partner hier niks van wil weten, dan kun je natuurlijk altijd eerst aan de liefdevolle verbinding met je zelf werken. Dan is dat jouw winst en je zult ongetwijfeld ook bij je partner veranderingen opmerken, zonder dat je je partner wilt veranderen, maar omdat jij bent verandert. Jij bent namelijk in staat liefdevol op jouw partner te reageren als hij (of zij) wordt getriggerd. En dat maakt al een wereld van verschil!

Zeg jij JA tegen jezelf en zeggen jullie JA tegen elkaar?

Het is belangrijk om een relatie te onderhouden en beide de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen inbreng. Wacht niet tot het bijna uitzichtloos is, om samen te werken aan die onvoorwaardelijke oordeelvrije liefdevolle verbinding, maar begin je relatie ermee!

error: Content is protected !!