Toen ik 6 jaar geleden als ondernemer begon, stapte ik net uit een burn-out. Bijna 10 jaar lang had ik als vormgever bij een reclamebureau gewerkt waar ik niet tot mijn recht kwam. Ik deed werk waar ik niet achter stond, werkte onder mijn niveau en mijn creativiteit kwam er niet tot z’n recht. Über frustrerend. Ik heb er 10 jaar lang voor gekozen om daar te blijven werken, terwijl ik de keuze had om ieder moment weg te gaan. Ik had er blijkbaar een burn-out voor nodig om erachter te komen wat ik wilde en wat voor mij belangrijk was.

___

BURN-OUT

In mijn burn-out kwam in aanraking met yoga. Als stijve hark en één brok onrust moest ik daar eerst helemaal niks van hebben. Ik kon me helemaal niet ontspannen, ik was zeker niet flexibel. Helemaal niks voor mij dus, dacht ik. Ik gaf het een kans, ik onderzocht en gaf me er aan over en er gebeurde iets moois.

ººIk heb er 10 jaar lang voor gekozen om daar te blijven werken, terwijl ik de keuze had om ieder moment weg te gaan.ºº

Ik had voor het eerst  in mijn leven het gevoel dat ik ontspannen was, écht ontspannen! Dat moment was 6 jaar geleden. Wat ik daar op die yogamat ervoer wilde ik doorgeven en ik volgde yogadocenten opleidingen en starte een eigen yogastudio. Was ik nu zelf de yogadocent die de ervaring van ontspanning gaf. We hadden de mogelijkheid een prachtige ruimte aan huis te bouwen waar ik wekelijks 7 yogalessen en workshops gaf.

GEZONDHEID

Ik was altijd al bezig met gezondheid, gezonde voeding, voldoende water drinken, ik sportte regelmatig, ik nam mijn vitaminen. Ik dacht altijd dat ik wel aardig gezond was. Ik had wel klachten, maar die was ik als ‘nomaal’ gaan beschouwen. Tijdens mijn ontdekkingstocht in en na mijn burn-out kwam ik erachter dat ik helemaal niet zo gezond was. Deze constatering inspireerde me om dit te gaan onderzoeken.

GROEI

Mijn interesse in het menselijk lichaam en gezondheid groeide. Vanuit mijn persoonlijke situatie zocht ik naar professionele ondersteuning die ik niet vond en zo werd ik mijn eigen professional. Ik volgde opleidingen tot orthomoleculair voedings- en suppletie-adviseur, hormooncoach en orthomoleculair therapeut. Ik ontdekte dat er zoveel is dat mensen niet weten, maar wel zouden moeten weten als we het hebben over gezondheid en geluk. Denk daarbij aan voeding, vitaminen, ontspanning, leefstijl, de ademhaling en de mindset.

ººKlachten die je ervan weerhouden je leven ten volste te leven.ºº

Je lichaam en mind zijn ongelooflijk intelligent en geavanceerder en verfijnder dan welk stuk techniek ook. Verstoringen van binnenuit en buitenaf zorgen ervoor dat je lichaam en daarmee je mind uit balans raken en er klachten ontstaan, vaak heel vervelende klachten waar jij vanaf wilt. Klachten die je ervan weerhouden je leven ten volste te leven.

VERANTWOORDELIJKHEID

Hoe jij je voelt bepaalt jouw geluk en daarmee je succes in het leven. Dagelijks ervaren we vele verschillende vormen van stress. Niet alleen stress van werkdruk, verplichtingen en verwachtingen, maar ook de stress die je je lichaam geeft door de ongezonde dingen die je eet, drinkt en denkt. Al die vormen van stress weerhouden jou ervan eruit te halen wat in je zit en daarmee sabborteer je je eigen Gezond Geluk & Succes.

HAPPILY EVER AFTER

Vol overtuiging, passie en enthousiasme begeleid ik nu mensen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Daarvoor moest ik keuzes maken, moest ik deuren sluiten om anderen te kunnen openen. Met een rasechte ondernemer als echtgenoot kreeg ik een duwtje in de goede richting. Ik reduceerde het aantal vaste yogalessen in de week van 7 naar 2 in de week, om ruimte te maken voor de praktijk Jennet Meppelink. Het is namelijk niet alleen ontspanning (yoga) dat je op weg helpt naar een gezond geluk, het is ook je voeding, je voorraad vitaminen, je leefstijl, je slaapkwaliteit, je ademhaling en je mindset. It’s a whole package deal.

Loop jij vast, op persoonlijk, lichamelijk vlak en/of in je onderneming en wil je verder? Je bent commited om de verandering in gang te zetten met mijn hulp en je bent bereid er 150% voor te gaan? Jij bent niet van de ja-maren, maar denkt in mogelijkheden. Dan is de kans op gezond geluk en succes in je privéleven en je business vele malen groter!

Wil jij graag samen met mij werken aan Gezond Geluk en Succes, dan zie ik je bericht graag tegemoet.

Lieve groet,
Jennet

error: Content is protected !!

LAAT JE INSPIREREN

Ontvang inspirerende mails die je leiden naar innerlijke rust en heelheid

You have Successfully Subscribed!