fbpx

Een waardevol kaartendeck met maar liefst 70 liefdevolle reminders, die je in je kracht zetten en jou eraan herinneren wie je werkelijk bent

BESTEL HIER

Een next level kaartendeck

70 liefdevolle reminders die jou in je kracht zetten. Het kaartendeck Inner Treasures brengt jouw persoonlijke ontwikkeling naar een next level. Het zit allemaal al in jou, alleen ben je het vergeten. Dit kaartendeck is een liefdevolle reminder en inspireert je om te leven vanuit je heelheid.

Uit alle gesprekken die ik met mensen heb gehad in mijn praktijk komt naar voren dat bijna iedereen het lastig vindt om opgedane inzichten toe te passen en te integreren in het dagelijks leven. Maar laat je daar nou juist de magie en het goud vinden! Anders blijven het inzichten van het hoofd en zakken ze niet naar je hart, daar waar je ze wilt hebben.

De magie en het goud zitten in het daadwerkelijk toepassen en integreren van opgedane inzichten in je leven. Het kaartendeck Inner Treasures is bedacht en ontworpen door Jennet Meppelink – holistisch coach (body, mind & soul), spiegelexpert, vertaler van binnenwerelden en Kindertolk® gaat leven!

Een laagdrempelige, maar effectieve manier van persoonlijke ontwikkeling, om dagelijks je focus te behouden op weg naar het herinneren wie je werkelijk bent.

WIL JIJ GEÏNSPIREERD WORDEN?

Schrijf je in voor onze LOVELETTERS. Liefdevolle reminders op jouw weg naar heelheid, innerlijke rust en overvloed.

error: Content is protected !!