fbpx

Vind je
innerlijke
schatten

Hi, ik ben Jennet

 

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – vertaler van binnenwerelden

Jij hebt magie in handen en je kunt goud maken van alle ervaringen in je leven! Je hoeft daarvoor alleen maar je innerlijke schatten te vinden, ze op te poetsen en uit te deuken! Ze laten je zien wie je bent, zonder de belasting van je beperkende overtuigingen en conditioneringen en zorgen ervoor dat je weer in je kracht kunt gaan stan. Zodat je kunt leven vanuit vertrouwen, overgave en innerlijke rust en dat kan alleen maar veel moois betekenen! Geen idee hoe je dat doet? Ik help je ermee op weg.

Zou je ook niet graag innerlijke rust willen en je van binnenuit gelukkiger willen voelen? Meer energie, lekkerder in je vel en dat je je krachtig voelt? Het is dichterbij dan je denkt en het is allemaal binnen handbereik. Heb jij even geluk! Met meer dan 15 jaar praktijkervaring help ik je op weg om te herinneren waar jouw innerlijke schatten verborgen liggen die je leiden naar innerlijke rijkdom.

_

Je ziet je binnenwereld voor een groot deel terug in de weerspiegeling van je leefomgeving, je relatie(s), bij je kinderen. Als je daar wat in wil veranderen, begint de verandering bij jezelf. Je kunt een ander niet veranderen. Vaak zijn dit al kleine dingen, die een gewenste verandering in gang zetten. De keuzes die je maakt bepalen voor een groot deel je leven. Het waarom begrijpen achter jouw keuzes, zorgt ervoor dat je andere keuzes kunt en durft te maken.

Op school leer je niks over emoties en gedragingen, triggers en conditioneringen, dus het is niet vreemd dat wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt, je niet weet wat je dan moet doen en waar je moet beginnen. Ik help jou hierbij op weg en maak de vertaalslag van jouw binnenwereld naar jouw buitenwereld en geef je tools en gerichte acties mee naar huis, waardoor je gelijk je inzichten kunt integreren in je dagelijkse leven, omdat daar de verandering plaatsvindt.

Heel veel vallen en opstaan heeft mij wijs gemaakt en een burn-out 13 jaar geleden was een groots cadeau. Deze emotionele uitputtingsslag voelde eerst niet zo, maar al snel begreep ik wel dat ik deze nodig had om drastische veranderingen in mijn leven door te voeren, zodat het bij die ene burn-out zou blijven. Ik werd naast ervaringsdeskundige uiteindelijk ook een professional in het begeleiden van mensen bij het herstellen van een burn-out.

Een 5-jarig fertiliteitsproces met herhaalde miskramen, was niet alleen maar verdrietig, het heeft me ook veel mooie inzichten gegeven die, dat mijn leven positief heeft veranderd. Mijn langgekoesterde wens kwam uit en werd voor de tweede keer moeder. Deze baby hield mij een prachtige spiegel voor en heeft mij nóg meer mooie inzichten gegeven. Kinderen communiceren van kern tot kern, niet wetende welke boodschap ze voor je hebben, reageren ze op jouw emoties op energetisch niveau.

Ik ging van hard werken aan heling, naar zacht hart werk.

In mijn coaching kijk ik altijd naar het grotere geheel; fysiek, mentaal en energetisch. Ontspanning staat bij mij altijd bovenaan, omdat dit jouw proces bevorderd. Ik werk vanuit de gedachte ‘preach what you practise’, alles wat ik deel leef ik.

Ik kan met een vervuld hart uit dankbaarheid zeggen dat ik niet had gewild dat mijn leven anders gelopen was. Want dan had ik jou en alle mensen die in de afgelopen jaren in mijn praktijk zijn geweest, niet kunnen begeleiden op een innerlijke reis.

Wil je meer plezier en ontspanning in je leven of in je relatie? Ben je bereid om in de spiegel te kijken die ik je voorhoud, ook als dat misschien een kant van je is die je liever niet ziet. Durf jij het aan om samen met mij die stap te zetten, zodat je straks weer lekker in je vel zit. Durven jullie die stap te zetten, zodat jullie relatie vanuit verbinding een nieuwe liefdevolle fase in kan gaan?

Zullen we dat doen?

Plan je gratis kennismakingsgesprek in, om te ontdekken of het klikt en wat ik voor je kan betekenen.

Liefs,
Jennet

error: Content is protected !!