Durf jij all the way te gaan met je billen bloot.

hi, IK BEN JENNET

 

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – vertaler van binnenwerelden

Jij hebt magie in handen en je kunt goud maken van alle ervaringen in je leven! Het enige wat je hoeft te doen is je te herinneren wie je werkelijk bent. Geen idee hoe? Dan zit je hier goed!

In the end willen we allemaal innerlijke rust en innerlijk geluk ervaren. Iets wat met geen geld te koop is, is dichterbij dan je denkt! Je hebt een schat in handen, goud, lucky you! Je hoeft het alleen maar even onder een dikke laag stof vandaan te halen en in het licht te zetten. All the way, met je billen bloot. Dan gaat het shinen!

En daar help ik je bij! Gewoon met je kleren aan.

De wereld, jouw wereld, is een spiegel van jezelf. Als je daar wat wil veranderen, begint de verandering dus bij jezelf. Ik maak de vertaalslag van jouw buitenwereld naar jouw binnenwereld en geef je tools om jouw emotionele pijnstukken aan te kijken en te helen.

Heel veel vallen en opstaan heeft mij wijs gemaakt, maar na een burn-out 12 jaar geleden ging mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling als een speer. Om mezelf te helen en ervoor te zorgen dat het bij deze ene burnout bleef, dook ik vol vertrouwen de donkere diepte in. Ik ben niet alleen een ervaringsdeskundige, maar werd ook een professional.

Ik deed verschillende yoga-opleidingen, werd orthomoleculair therapeut, hormoonexpert, Reiki-healer, vertaler van binnenwerelden en (innerlijk)kindertolk. Allemaal met als doel mezelf en anderen te begeleiden naar die innerlijke kracht.

Een moeizaam 5-jarig proces van zwanger worden en herhaalde miskramen waren de kers op de taart en hebben een verdieping gegeven die met geen universitaire opleiding te evenaren is.

Ben je klaar met alle geouwehoer in je leven en vind je dat het tijd is om er jouw feestje van te maken? Maar besef je ook dat het tijd is om all the way te gaan met je billen bloot?

Let’s go for it!

error: Content is protected !!