fbpx

In een liefdevolle verbinding

 jezelf op nummer 1

In een liefdevolle verbinding met jezelf

Het is heel normaal dat je soms vastloopt in het leven, met jezelf, in je relatie, met één van je kinderen of in je werk en je daar problemen ondervindt. Je hebt te lang, te veel op je bordje gehad. Misschien heeft het al tot een burn-out geleidt. Je kunt blijven aanmodderen, gefrustreerd en ontevreden zijn of je kunt onderzoeken waarom het niet lekker loopt en ervoor zorgen dat het weer gaat stromen. Deze vastlopers zijn namelijk heel interessant, want ze bevatten het antwoord op jouw probleem. Zijn wie je bent, voorbij al je beperkende overtuigingen. Het is niet altijd makkelijk om zelf die transformerende vertaalslag te maken, maar daar help ik je bij.

Ben je moe, voel je veel innerlijke onrust, spanning in je lijf, maakt je hoofd overuren, ben je snel emotioneel en heb je weinig energie? Als je verbinding kwijt bent met jezelf dan kan je je verloren en onbestemd voelen. Dan is dít het moment voor die positieve verandering in je leven! Dat waar jij op vastloopt in je leven zorgt ervoor dat je je zo voelt. Je triggers en vastlopers zijn wegwijzers naar jouw innerlijke schatten en leiden je naar de persoon die je bent als je in je kracht staat. Herinneren wie je bent, jezelf zijn. Wat zijn jouw behoeften en diepste verlangens? Wat heb je nodig innerlijke rust te ervaren?

Neem de leiding over je eigen leven. Wil je iets veranderen in je leven, dan bij degene die de verandering in gang kan zetten en daarmee verandert alles.

Wil je weer in verbinding met jezelf staan en sta je te trappelen om jezelf te zijn? De weg naar innerlijke heelheid heeft een positieve uitwerking op álles in je leven. Je relatie(s), je kinderen, je werk of je onderneming, je seksleven, de slagingskans van jouw manifestaties.

Ben je enthousiast en wil je aan de slag? Eerst nog even wat meer over mij lezen dat kan hier.

error: Content is protected !!