HOLISTISCH
COACHING

balans, veerkracht
en vertrouwen

 

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF ZIJN!

ººONTDEK DE CREËRENDE KRACHT DIE IN JE ZICHT MET YOGA, ONSTPANNING, JE VOEDING, LEEFSTIJL ÉN JE MINDSETºº

BURN-OUT HERSTEL

••

Heb je een burn-out, dan heb je niet alleen voor lange tijd roofbouw gepleegd op je energie spaarpot, maar ook op de vitaminen- en mineralenreserves in je lichaam. Je bent helemaal uit balans. Deze tekorten hebben een grote impact op je burn-out herstel. Wil je meer weten hoe je je burn-out kunt aanpakken met yoga, ontspanning, je voeding, lifestyle en je mindset?

HORMOONBALANS

••

Stress. Mentale stress en lichamelijke stress tot op celniveau kunnen je hormonen aardig in de war schoppen met veel diverse klachten tot gevolg. Denk onder andere aan klachten rondom je menstruatiecyclus, overgangsklachten, maar ook niet kunnen afvallen, slecht slapen, moe en futteloos zijn, last van je darmen, een burn-out, maar ook moeite met zwanger worden. Wil je meer lezen?

VRUCHTBAARHEID

••

Zwanger worden is niet altijd makkelijk. Hoe maak je dat 5-sterren resort in je baarmoeder voor die optimale zwangerschap en een gezond kindje? Hoe verbeter je je eicelkwaliteit, maar ook het sperma van je man. Hormoonbalans is van essentieel belang. Wil je weten hoe we jouw kansen op een zwangerschap kunnen vergroten met yoga, ontspanning, je voeding, lifestyle en je mindset?

VOEDING & LEEFSTIJL

••

We weten allemaal dat gezond eten en een gezonde leefsstijl goed voor je is. Maar wat is gezond eten en doe je dat ook? Een gezond voedingspatroon verbetert de kwaliteit van je leven. (Vage) klachten zullen verdwijnen, je krijgt meer energie en je weerstand knapt er van op. Ook je leefstijl is belangrijk voor een evenwichtig leven. Wil je aan de slag met je voedings- en leefstijl?

ººHEB JE EEN SPECIFIEKE VRAAG?ºº

Je kunt me altijd bellen of mailen. Ik zal zo snel als mogelijk is op jouw bericht reageren.

Samen kom je verder

Omarm het goddelijke in jezelf!

error: Content is protected !!