fbpx

Effectief herstellen
van een
burn-out

In je kracht na een burn-out

 

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – vertaler van binnenwerelden

Ben jij moe van je burn-out? Mijn holistische aanpak zorgt voor een effectief herstel en voorkomt een nieuwe burn-out. Een burn-out is een teken dat je ver van jezelf verwijderd bent geraakt. Je bent uit verbinding met jezelf en je gevoel. Je hebt te lange tijd, te veel energie weggegeven en al problemen proberen op te lossen met je hoofd. Je ervaart veel stress en innerlijke ontrust. Je bent moe, lusteloos, leeg en opgebrand. Je innerlijke vuur is gedoofd, je mist de diepgang en het plezier in het leven. Het is de hoogste tijd om voor jezelf te kiezen en te gaan leven vanuit Liefde & innerlijke rust. Ik begeleid je met liefde op jouw innerlijke reis op zoek naar de balans tussen denken en voelen.

Waar ben jij naar op zoek? Wat heb jij er veel voor over gehad om het te vinden en wat heb je daar veel energie in gestoken. Je hebt het zo lang volgehouden, weet je wel hoe krachtig je bent? Maar je hoeft het allemaal niet alleen te doen.

Het is nu tijd om je power op een andere manier in te zetten en dat wat je zoekt op een andere plek te zoeken. Ik weet waar die plek is. Dat heb ik de afgelopen 13 jaar geleerd vanuit eigen ervaring en die heb ik aangevuld met professionele kennis.

13 jaar geleden kreeg ik een burn-out en ik sprak met mezelf af om die burn-out maar één keer te doen en dat is gelukt! Ik gun het jou ook om van jouw burn-out een groots cadeau te maken, want er zitten heel veel schatten in verborgen.

Het maakt niet uit of je één, twee of drie keer een burn-out hebt gehad. Het gaat erom dat je nu tot het inzicht bent gekomen dat het klaar is.

Wil je effectief en snel van je burn-out ‘genezen’, dan ben je hier op de goede plek.

Een burn-out komt meestal van binnenuit, je bent te lang jezelf voorbij gegaan, je hebt energie weggegeven. Het is tijd om de shift te maken naar de liefde voor jezelf.

Ik maak gebruik van verschillende vakgebieden om je zo optimaal mogelijk te begeleiden, zodat jij je snel weer lekkerder in je vel voelt. Langdurige stress heeft namelijk niet alleen invloed om je geestelijke toestand, maar op je hele lichaam. Daarom maak ik ook gebruik van voedings- en leefstijlinterventies, orthomoleculaire therapie, ontspanning en yoga, energetisch werk, en spiegel- en innerlijk kind werk. De focus ligt op stressreductie en heling op verschillende niveaus.

Ben jij er klaar voor om afscheid te nemen van die burn-out, dat stressvolle leven en in je kracht te staan?

Nog wat meer lezen over Jennet?

error: Content is protected !!