GEZONDHEID BEGINT BIJ BEWUSTZIJN

HAPPII BRAINS
—-

Stofjes in de hersenen die boodschappen naar elkaar overbrengen. Neurotransmitters, je hebt er misschien vast wel eens van gehoord. Als ze onderling goed met elkaar communiceren en er is geen ruis op de lijn, dan kunnen ze hun opdrachten goed uitvoeren en daar pluk jij de vruchten van. Andersom kan het ook en dat merk je gelijk!

Als neurotransmitters uit balans zijn kunnen ze voor uiteenlopende klachten zorgen. Je voelt je niet happy, misschien depressief, angstig en onrustig, stressgevoelig, je hebt een lage pijngrens. prikkelbaar en overprikkeld, moe, je mist de drive om dingen te ondernemen of je bent juist onrustig of hyper en kan niet stilzitten. Je geheugen laat je in de steek en het leren gaat lastig. Je piekerfabriek kan overuren draaien en je slaap wordt gesaboteerd. Je voelt je letterlijk afgesloten, je mist de connectie met de ander. Je bent alles behalve gelukkig en zit niet lekker in je vel.

ººhoe je met problemen en verandering omgaat wordt bepaald door de flexibiliteit van je hersenenºº

/ HOOFDZAAK

Hoe zit het in jouw bovenkamer? Inzicht hebben in de balans van je neurotransmitters heeft vele voordelen als je dingen wilt veranderen in je leven, gewoonten wilt doorbreken e/o persoonlijk wilt groeien.

Een disbalans in je neurotransmitters heeft veel invloed op je manier van denken, de flexibiliteit van je denken, hoe je je voelt, hang naar controle, of je goed in staat bent om slechte gewoontepatronen te doorbreken en het oude vertrouwde durft los te laten, de drive om in actie te komen en ook om door te zetten, en het vermogen om te dealen met nog niet opgeruimde emoties.

Hoe je met problemen en verandering omgaat wordt bepaald door de flexibiliteit van je hersenen. Eigenlijk is het hoofdzaak om ervoor te zorgen dat wanneer je lichamelijk en psychisch uit balans bent en je effectief aan jezelf wilt werken, je je neurotransmittes op orde hebt.

/ CONNECTIE

Lichaam en geest (je brein) zijn met elkaar verbonden. Werken aan je neurotransmitters gaat dan ook via je lichaam. Je voeding, leefstijl, je ademhaling en eventueel met ondersteuning van supplementen.

/ ONLINE WORKSHOP

Met een neurotransmitterprofiel krijg je inzicht in jouw neurotransmitter balans. In deze online workshop op 4 november 20.00 – 21.00 uur behandelen we de natuurlijke en holisitsche oplossingen voor happii brains. Deelname aan deze workshop kost €10. Er is tijdens het webinar ruimte voor persoonlijke vragen.

Een goede gezondheid is goud waard!

Als het om je gezondheid en geluk gaat kun je klachten en ziekte maar beter voorkomen dan genezen, door zo gezond mogelijk te leven. Vaak krijgt je gezondheid pas prioriteit als je klachten krijgt of ziek wordt. Je hebt ergens last van dat je dagelijkse functioneren belemmert en daar wil je vanaf.

Je lichaam heeft als prioriteit om balans (homeostase) te creëren. Lukt dat niet, omdat het teveel belast wordt met verschillede vormen van stress, dan ontstaan er klachten e/o ziekte. Dit kunnen sluimerende vage klachten zijn of juist heel duidelijke en aanwezige klachten. Je voelt je niet fit, je hebt weinig energie, pijn, het loopt allemaal niet lekker binnenin en soms zie je dat aan de buitenkant. Je huid is onzuiver met acné, eczeem, je bent bleek of hebt een grauwe gelaatskleur, dof of uitvallend haar, je mist de sprankeling in je ogen…

Hoe je je voelt en hoe gezond je bent bepaalt voor een groot deel je geluk, hoe je in het leven staat, hoe succesvol je bent en noem maar op. Je gezondheid zou dus eigelijk altijd prioriteit nummer 1 moeten hebben, no matter what. Je kunt preventief werken aan een goede gezondheid of als je klachten hebt. Wil je op een natuurlijke en holistische manier aan de slag met het verbeteren van je algehele gezondheid, dan hoor ik graag van je.

ººGEZONDHEID BEGINT BIJ BEWUSTZIJN.
KOM IN BEWEGING EN ZET DE EERSTE STAP!ºº

error: Content is protected !!