GEZOND
GELUK &
SUCCES

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

En daarmee haal je het beste uit je leven en/of je onderneming. Samen gaan we werken aan jouw gezond geluk. Mijn Feelgood-methode is geen quick-fix, maar allesomvattend, effectief en 100% natuurlijk.

Als feelgood-coach kijk ik hoe we je gezondheid en daarmee je geluk kunnen boosten. Werken aan wat voor jou belangrijk is, dat kan zijn: een gezond en vitaal leven, een burn-out oplossen, een gezonde zwangerschap, hormonaal in balans, afvallen, de overgang overleven, een liefdevolle relatie en eigen bedrijf opzetten of laten groeien, waar je maar aan wilt werken!

liefs Jennet

HET WERKT!

Als FEELGOOD-coach bekijk ik samen met jou hoe we jouw probleem kunnen aanpakken en oplossen/reduceren. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! 

DE FEELGOOD-METHODE

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, voedings- en suppletie-adviseur, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, hormonaal disbalans), maak ik met mijn FEELGOOD-methode gebruik van:

1) VOEDING EN LEEFSTIJL

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Doe jij wat goed voor je is of ga je herhaaldelijk over grenzen tegen beter weten in? Je voeding en je leefstijl bepalen je gezondheid en daarmee je geluk.

2) VITAMINEN

Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. We kijken naar de balans in je lichaam en vullen aan waar nodig is!

3) ONTSPANNING EN ADEMHALING

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen. Yoga is een onderdeel van de Feelgood-methode. Passende oefeningen krijg je mee voor thuis.

4) HORMOONBALANS

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

5) MINDSET

Mindset is everything! Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen. Je (positieve) mindset bepaalt je geluk! Als jij denkt dat je een probleem hebt, dan hebt je een probleem. Als je denkt dat je geen probleem hebt, dan heb je geen probleem. Dus meer positiviteit in je leven!

INVESTEER IN JEZELF

Voor een afspraak wordt tijd gereserveerd. Mocht je verhinderd zijn kun je een afspraak tot minimaal 24 uur van te voren kostenloos verplaatsen. Na die tijd wordt het hele consult in rekening gebracht.

Het is mogelijk conculten via skype te doen.

EERSTE CONSULT

90 minuten (intake + consult) – € 150

_

VERVOLG CONSULT

60 minuten – € 125

_

KORT CONSULT

max. 30 minuten – € 70

_

TELEFONISCH CONSULT

per 15 minuten – € 35

error: Content is protected !!

WERK AAN GEZOND GELUK & SUCCES!

Laat je inspireren met Feelgoodnews en ontvang maandelijks tips en info over hoe voeding, vitaminen, ontspanning, leefstijl en je mindset kunnen bijdragen aan jouw Gezond Geluk & Succes in je leven!

Bedankt dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, je vindt me 1x per maand in je mailbox! Mis je me? Check dan je SPAM, misschien ben ik daar terecht gekomen. Enjoy!