GEZOND
GELUK &
SUCCES

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

En daarmee haal je het beste uit je leven en/of je onderneming. Samen gaan we werken aan jouw gezond geluk. Mijn methode is geen quick-fix, maar allesomvattend, effectief en 100% natuurlijk.

De invulling van geluk is voor iedereen anders. Lichamelijke of psychische klachten houden je vaak weg bij dit geluksgevoel. Ik kijk samen met jou hoe we je gezondheid en daarmee je geluk kunnen boosten. Werken aan wat voor jou belangrijk is, dat kan zijn: een gezond en vitaal leven, een burn-out oplossen, een gezonde zwangerschap, hormonaal in balans, afvallen, de overgang overleven, een liefdevolle relatie en eigen bedrijf opzetten of laten groeien, waar je maar aan wilt werken!

liefs Jennet

HET WERKT!

Ik zie het elke keer weer gebeuren en daarom vind ik dit zo fascinerend, de kracht van een natuurlijke aanpak is verbluffend en het werkt! Uiteindelijk ben ik geen toverdokter en is jouw commitment minstens zo belangrijk. Samen bekijken we hoe we jouw probleem kunnen aanpakken en oplossen/reduceren. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws dus!

stappenplan

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, voedings- en suppletie-adviseur, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, hormonaal disbalans), maak ik met mijn methode gebruik van:

1) VOEDING EN VITAMINEN

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. Je voeding en je vitaminenvoorraad bepalen voor een groot deel je gezondheid.

2) GEZONDE SLAAP EN LEEFSTIJL

Een gezonde nachtrust is van essentiëel belang voor je gezondheid en je geluk. Chronisch slaaptekort leidt tot mentale en lichamelijke gezondheidsklachten en ziekte. De nachtrust is het meest onderschatte deel van de dag, maar super belangrijk! Zoals velen denken, je kunt slaap níet inhalen. Je hersenen en je lichaam hebben voldoende slaap van goede kwaliteit nodig om goed te kunnen functioneren. 

3) ONTSPANNING EN ADEMHALING

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen. Stress zorgt ervoor dat je immuunsysteem niet goed z’n werk kan doen. Stressreductie, yoga en meditatie zijn belangrijke onderdelen van de Feelgood-methode. Passende oefeningen krijg je mee voor thuis.

4) HORMOONBALANS

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

5) MINDSET

Mindset is everything! Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen. Je (positieve) mindset bepaalt je geluk! Als jij denkt dat je een probleem hebt, dan hebt je een probleem. Als je denkt dat je geen probleem hebt, dan heb je geen probleem. Dus meer positiviteit in je leven!

INVESTEER IN JEZELF

Voor een afspraak wordt tijd gereserveerd. Mocht je verhinderd zijn kun je een afspraak tot minimaal 24 uur van te voren kostenloos verplaatsen. Na die tijd wordt het hele consult in rekening gebracht.

Het is mogelijk conculten via skype te doen.

EERSTE CONSULT

1 – 1,5 uur (intake + consult) – € 135

_

VERVOLG CONSULT

1 uur – € 100

_

KORT CONSULT

max. 30 minuten – € 60

_

TELEFONISCH CONSULT

per 15 minuten – € 35

error: Content is protected !!

GEZONDHEID BEGINT BIJ ZELFCARE

Laat je inspireren en ontvang met enige regelmaat tips over het verbeteren van je gezondheid op een natuurlijke manier!

Bedankt voor je aanmelding. Ik beloof dat ik je niet zal SPAMMEN.