GELUKKIG
EN GEZOND!

FEELGOOD
coaching

WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Samen gaan we werken aan jouw gezondheid en daarmee je geluk! Mijn Feelgood-methode is geen quick-fix, maar allesomvattend en effectief.

Als feelgood-coach kijk ik hoe we je gezondheid en daarmee je geluk kunnen boosten. Werken aan wat voor jou belangrijk is, dat kan zijn: een gezond en vitaal leven, een burn-out oplossen, een gezonde zwangerschap, hormonaal in balans, afvallen, de overgang overleven, een liefdevolle relatie en eigen bedrijf opzetten of laten groeien, waar je maar aan wilt werken!

liefs Jennet

DE FEELGOOD-METHODE WERKT!

Als FEELGOOD-coach bekijk ik samen met jou hoe we jouw probleem kunnen oplossen. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel maak ik gebruik van mijn FEELGOOD-methode. It’s up to you!

DE FEELGOOD-METHODE

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, vruchtbaarheidsproblemen en miskramen), maak ik met mijn FEELGOOD-methode gebruik van:

1) ONTSPANNING EN YOGA

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen. In ieder pakket zitten 3 yogalessen of 1 XL workshop.

2) VOEDING EN LEEFSTIJL

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Doe jij wat goed voor je is of ga je herhaaldelijk over grenzen tegen beter weten in? Je voeding en je leefstijl bepalen je gezondheid en daarmee je geluk.

3) VITAMINEN- EN MINERALENCHECK

Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. We kijken naar de balans in je lichaam en vullen aan waar nodig is!

4) HORMOONBALANSCHECK

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

5) MINDSET

Mindset is everything! Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen. Je (positieve) mindset bepaalt je geluk! Als jij denkt dat je een probleem hebt, dan hebt je een probleem. Als je denkt dat je geen probleem hebt, dan heb je geen probleem. Dus meer positiviteit in je leven!

INVESTEER IN JEZELF

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

350

FEELGOOD

CHECK-UP
_

3 SESSIES

+ 1 sessie analyse probleem
+ 1 sessie advies
+ 1 sessie begeleiding en groei

_

350

550

FEELGOOD

BASIS
_

5 SESSIES

+ 1 sessie analyse probleem
+ 1 sessie advies
+ 3 sessies begeleiding en groei

_

550

995

FEELGOOD

INTENSIEF
_

10 SESSIES

+ 1 sessie analyse probleem
+ 1 sessie advies
+ 8 sessies begeleiding en groei

_

995

EERSTE SESSIE – 150

90 minuten = intake + analyse probleem

_

LOSSE SESSIES à 125

per 60 minuten = follow-up/coaching

_

Naast de sessie(s) heb ik huiswerk om dingen voor je uit te zoeken, ik ben gemiddeld 30 – 60 minuten extra bezig met jouw sessie. Het is mogelijk de sessie via Skype te volgen, je krijgt dan i.p.v. yogalessen gerichte yoga-en ontspanningsoefeningen om thuis mee aan de slag te gaan

ººHEB JE GEEN IDEE WAAR JE MOET BEGINNEN?
SAMEN KOMEN WE ER WEL UIT!ºº

Eerst even kennis maken via de app, mail of skype?
Je bent welkom!

Word de beste versie van jezelf

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ontvang max 2x per maand tips en interessante artikelen over een gezond en gelukkig feelgood-leven in je mailbox.

Yes! Het is gelukt, je ontvangt de nieuwsbrief in je mailbox.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Ontvang max 2x per maand tips en interessante artikelen over een gezond en gelukkig feelgood-leven in je mailbox.

Yes! Het is gelukt, je ontvangt de nieuwsbrief in je mailbox.