GELUKKIG
GEZOND
& SUCCES

HAAL HET BESTE UIT JEZELF

En daarmee haal je het beste uit je leven en/of je onderneming. Samen gaan we werken aan jouw gezond geluk. Mijn Feelgood-methode is geen quick-fix, maar allesomvattend en effectief.

Als feelgood-coach kijk ik hoe we je gezondheid en daarmee je geluk kunnen boosten. Werken aan wat voor jou belangrijk is, dat kan zijn: een gezond en vitaal leven, een burn-out oplossen, een gezonde zwangerschap, hormonaal in balans, afvallen, de overgang overleven, een liefdevolle relatie en eigen bedrijf opzetten of laten groeien, waar je maar aan wilt werken!

liefs Jennet

HET WERKT!

Als FEELGOOD-coach bekijk ik samen met jou hoe we jouw probleem kunnen oplossen. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel maak ik gebruik van mijn FEELGOOD-methode. It’s up to you!

DE FEELGOOD-METHODE

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, voedings- en suppletie-adviseur, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, hormonaal disbalans), maak ik met mijn FEELGOOD-methode gebruik van:

VOEDING EN LEEFSTIJL

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Doe jij wat goed voor je is of ga je herhaaldelijk over grenzen tegen beter weten in? Je voeding en je leefstijl bepalen je gezondheid en daarmee je geluk.

VITAMINEN

Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. We kijken naar de balans in je lichaam en vullen aan waar nodig is!

ONTSPANNING EN YOGA

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen. Passende oefeningen krijg je mee voor thuis.

HORMOONBALANS

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

MINDSET

Mindset is everything! Loskomen van beperkende patronen en overtuigingen. Je (positieve) mindset bepaalt je geluk! Als jij denkt dat je een probleem hebt, dan hebt je een probleem. Als je denkt dat je geen probleem hebt, dan heb je geen probleem. Dus meer positiviteit in je leven!

INVESTEER IN JEZELF

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

FEELGOOD

BASIS
_

3 SESSIES

• 1 sessie analyse probleem
• 1 sessie advies
• 1 sessie begeleiding en groei

_

350

FEELGOOD

EXTRA
_

5 SESSIES

• 1 sessie analyse probleem
• 1 sessie advies
• 3 sessies begeleiding en groei

_

550

FEELGOOD

INTENSIEF
_

10 SESSIES

• 1 sessie analyse probleem
• 1 sessie advies
• 8 sessies begeleiding en groei

_

995

EERSTE SESSIE – 150

90 minuten = intake + analyse probleem

_

LOSSE SESSIES à 125

per 60 minuten = follow-up/coaching

 

GRATIS 5-DELIGE FEELGOOD MINICURSUS

Werk aan een betere versie van jezelf en daarmee je gezondheid èn geluk, met deze feelgood minicursus!

Het is gelukt! Je hebt je aangemeld voor de 5-delige minicursus. Kijk gauw in je mailbox voor de eerste minicursus!