VRUCHT
BAARHEID

vergroot je kans
op een gezonde
zwangerschap

WELKOM ZWANGERSCHAP!

Jullie willen een kindje, super leuk! Hoe bereid je je lichaam voor op een gezonde zwangerschap en hoe vergroot je de kansen op een gezonde zwangerschap? Helaas krijgt 1 op de 5 stellen te maken met vruchtbaarheidsproblemen of miskramen, hoe pak je dat aan, hoe ga je hier mee om en hoe houd je verbinding met je buik?

Je leefstijl, voedingspatroon en mindset spelen een grote rol bij de aanmaak van dat 5-sterren resort in je baarmoeder. Dit gaat verder dan het advies ‘foliumzuur’. Hoe zorg je ervoor dat je kinderwens je niet in beslag neemt, maar hoe zorg je ook voor de beste omstandigheden? De liefde voor je kindje begint al voor de bevruchting. Heb je voldoende reserves, vitamine en andere grondstoffen om je kindje te laten groeien, zonder dat je zelf tekort komt?

liefs Jennet

OPTIMALISEER JE/JULLIE VRUCHTBAARHEID

Voor een optimale vruchtbaarheid in voorbereiding op een zwangerschap zou het perfect zijn als jij al een 5-sterren resort hebt in je baarmoeder en dat je lichaam helemaal in balans is voordat je zwanger bent. Geen tekorten aan vitaminen en mineralen, om zo jouw kindje het allerbeste te geven. Maar ook voor jezelf, zodat jij fluitend door je zwangerschap gaat en je goed blijft voelen. Voeding en vitaminen kunnen een goede eicelkwaliteit ondersteunen, de opbouw van je baarmoeder slijmvlies verbeteren en je hormonen optimaal in balans brengen.

In dit geheel vergeten we je partner natuurlijk niet, het is net zo belangrijk dat zijn bijdrage ook van optimale kwaliteit is. 

WELKOM ZWANGERSCHAP

Vanuit een eigen ervaring kan ik me inleven hoe je je voelt en weet ik ook wat er nodig is om de kansen op een gezonde zwangerschap te vergroten. Stap voor stap halen we het beste uit jou, om daarmee een gezond en sterk lichaam te krijgen dat in balans is, klaar om een prachtig zieltje te ontvangen en een gezond kindje te maken. Daar begeleid ik je graag bij met mijn FEELGOOD-methode.

DE FEELGOOD-METHODE

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, vruchtbaarheidsproblemen en miskramen), maak ik met mijn FEELGOOD-methode gebruik van:

1) ONTSPANNING EN YOGA

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen.

2) VOEDING EN LEEFSTIJL

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Doe jij wat goed voor je is of ga je herhaaldelijk over grenzen tegen beter weten in? Je voeding en je leefstijl bepalen je gezondheid en daarmee je geluk.

3) VITAMINEN- EN MINERALENCHECK

Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. We kijken naar de balans in je lichaam en vullen aan waar nodig is!

4) HORMOONBALANSCHECK

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

5) MINDSET

Mindset is everything! Hoe jij over iets denkt, bepaalt hoe jij iets ervaart. Heb jij overwegende negatieve gedachten of positieve? Je mindset bepaalt je gezondheid en geluk! Dus meer positiviteit in je leven!

ººHEB JE GEEN IDEE WAAR JE MOET BEGINNEN?
SAMEN KOMEN WE ER WEL UIT!ºº

Eerst even kennis maken via de app, mail of skype?
Je bent welkom!

Word de beste versie van jezelf

error: Content is protected !!

NATUURLIJK GEZOND GELUK

Laat je met enige regelmaat, maar niet té vaak, inspireren door tips en info over hoe voeding, vitaminen, ontspanning, leefstijl en je mindset kunnen bijdragen aan het Gezond Geluk & Succes in jouw leven!

Bedankt dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, je vindt me +/- 1x per maand in je mailbox! Mis je me? Check dan je SPAM, misschien ben ik daar terecht gekomen. Enjoy!