EXIT
BURN-OUT

voed je lichaam
en geest

KOM IN JE KRACHT

Ik ervaar mijn burn-out als één van de mooiste cadeaus, maar als je er tegenaan hangt of middenin zit, zie je dat niet op die manier. Je wilt er zo snel mogelijk vanaf. Een burn-out ontstaat niet van de één op de andere dag en is ook niet opgelost met een weekje bijslapen. Zoals je je leven altijd leefde werkt blijkbaar niet meer, er móet iets veranderen. Het is tijd voor een flinke dosis zelfliefde!

Als FEELGOOD-coach bekijk ik samen met jou hoe we jouw burn-out kunnen oplossen. Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten: ontspanning (yoga en meditatie), voeding, leefstijl én je mindset.

liefs Jennet

BURN-OUT HERSTEL

Een burn-out is niet een kwestie van even bijslapen, in de aanloop van je burn-out heb je niet alleen je energiespaarpot geplunderd, maar ook op je vitaminen en mineralen potje. Mentale stress geeft stress op celniveau en eet als het ware je vitaminen en mineralen op en zo raken belangrijke processen in je lichaam verstoord. Dit heeft ook effect op jouw manier van denken en hoe je je voelt. Bij een burn-out wordt daar vaak niet over gesproken. Het onderzoeken en aanvullen van je tekorten zorgt ervoor dat je sneller herstelt van je burn-out, want wat je eet heeft direct effect op hoe jij je voelt en zelf de manier waarom je denkt. Een gezonde basis houdt je gezond, zodat je die burn-out voorkomt of maar één keer doet.

EXIT BURN-OUT

Vanuit een eigen ervaring kan ik me inleven hoe je je voelt en weet ik ook wat er nodig is om uit die burn-out te komen en ervoor te zorgen dat je er nóóit meer eentje krijgt! Stap voor stap de beste versie van jezelf worden en weer vol energie van het leven genieten en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Daar begeleid ik je graag bij met mijn FEELGOOD-methode!

DE FEELGOOD-METHODE

Ik bekijk jouw persoonlijke situatie vanuit een groter geheel en ik leg voor jou de verbanden. Je lichaam en je geest hebben een uitwerking op elkaar, dit kan negatief, maar ook positief! Goed nieuws! Voor een effectief en blijvend herstel gaan we aan de slag met meerdere aspecten. Als Orthomoleculair therapeut, yogadocent, hormoonspecialist en ervaringsdeskundige (burn-out, vruchtbaarheidsproblemen en miskramen), maak ik met mijn FEELGOOD-methode gebruik van:

1) ONTSPANNING EN YOGA

Stress is #1 van heel veel klachten en ziekte (erg en minder erg). Stress, met name chronische stress zorgt voor disbalans in je hormoonhuishouding en tekorten aan vitaminen.

2) VOEDING EN LEEFSTIJL

Wat is nou écht goed voor je en wat niet? Is jouw voedingspatroon echt zo gezond als je denkt? Doe jij wat goed voor je is of ga je herhaaldelijk over grenzen tegen beter weten in? Je voeding en je leefstijl bepalen je gezondheid en daarmee je geluk.

3) VITAMINEN- EN MINERALENCHECK

Vitaminen, mineralen en goede vetten zijn essentiële grondstoffen die nodig zijn voor een goed functionerende lichaam en geest. Tekorten kunnen ernstige gevolgen hebben voor jong en oud. We kijken naar de balans in je lichaam en vullen aan waar nodig is!

4) HORMOONBALANSCHECK

Hormonen staan het hoogst in hiërarchie in je lichaam, zó belangrijk zijn ze dus! Als je hormonen uit balans zijn, dan merk je dat aan vervelende uiteenlopende klachten (erg, minder erg). Fysiologische, mentale en chemische stress zorgen allemaal voor een hormonaal disbalans, we gaan werken aan een hormonaal balans.

5) MINDSET

Mindset is everything! Hoe jij over iets denkt, bepaalt hoe jij iets ervaart. Heb jij overwegende negatieve gedachten of positieve? Je mindset bepaalt je gezondheid en geluk! Dus meer positiviteit in je leven!

ººHAAL HET BESTE UIT JEZELF!ºº

Samen komen we er wel uit.
Eerst even kennis maken via de app, mail of skype?
Je bent welkom!

error: Content is protected !!

NATUURLIJK GEZOND GELUK

Laat je met enige regelmaat, maar niet té vaak, inspireren door tips en info over hoe voeding, vitaminen, ontspanning, leefstijl en je mindset kunnen bijdragen aan het Gezond Geluk & Succes in jouw leven!

Bedankt dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, je vindt me +/- 1x per maand in je mailbox! Mis je me? Check dan je SPAM, misschien ben ik daar terecht gekomen. Enjoy!