in je kracht
bij een
burn-out

een ontspannen leven

In verbinding zijn met jezelf

 

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – vertaler van binnenwerelden

Een burn-out is een teken dat je ver van jezelf verwijderd bent geraakt. Dat je uit verbinding bent met jezelf en je gevoel. Je hebt te lange tijd, te veel energie weggegeven en al problemen proberen op te lossen met je hoofd. Daarom ben je moe, lusteloos, leeg en opgebrand. Je innerlijke vuur is gedoofd, je mist de diepgang en het plezier in het leven. Het is de hoogste tijd om voor jezelf te kiezen en te gaan leven vanuit Liefde & innerlijke rust. Ik begeleid je met liefde op jouw innerlijke reis op zoek naar de balans tussen denken en voelen.

Lief mooi mens, waar ben jij naar op zoek? Wat heb jij er veel voor over gehad om het te vinden en wat heb je daar veel energie in gestoken! Je hebt het zo lang volgehouden, weet je wel hoe krachtig je bent?

Het is nu tijd om je power op een andere manier in te zetten en die schat op een andere plek te zoeken. Ik weet waar die plek is. Dat heb ik de afgelopen 12 jaar geleerd vanuit eigen ervaring en die heb ik aangevuld met professionele kennis.

Ik sprak met mezelf af om die burn-out maar één keer te doen en dat is gelukt! Ik gun het jou ook er om definitief afscheid te nemen.

Het maakt niet uit of je één, twee of drie keer een burn-out hebt gehad. Het gaat erom dat je nu tot het inzicht bent gekomen dat het klaar is!

Een burn-out komt nooit van buitenaf, ook al lijkt dat wel zo. Een burn-out komt van binnenuit. Het is tijd om de shift te maken van angst naar Liefde.

Bij ‘In je kracht na een burn-out’ maak ik gebruik van verschillende vakgebieden om je zo optimaal mogelijk te begeleiden: orthomoleculaire therapie, ontspanning en yoga, energetisch werk & reiki, innerlijk kind werk. De focus ligt op stressreductie en heling op verschillende niveaus.

Ben jij er klaar voor om afscheid te nemen van die burn-out, dat stressvolle leven, je grootsheid te omarmen en in je kracht te staan?

Nog wat meer lezen over Jennet?

error: Content is protected !!