BOLD&BRAVE

Het goud zit in het integreren van opgedane inzichten in je dagelijkse leven.

love yourself first

where the magic happens

BOLD&BRAVE is er als je voor die innerlijke deep dive gaat en met extra support opgedane inzichten gelijk wilt transformeren in goud. Alle lessen in je leven, opgedane kennis en inzichten zijn niks waard als je ze niet toepast en integreert in je dagelijks leven, zodat heelheid geen concept blijft, maar je er ook echt vanuit gaat leven!

Ik merkte dat er erg behoefte is aan tussentijdse coaching, daarom is er vanaf nu het integratie-support-pakket BOLD&BRAVE voor naast je maandelijkse sessies. Het is een effectieve manier om opgedane inzichten makkelijker te kunnen integreren in je dagelijks leven, zonder dat je je focus verliest, verslapt en vervalt in oude patronen en overtuigingen.

BOLD&BRAVE kan alleen in combinatie met een traject van minimaal 6 maanden.

Wil jij in je kracht staan, maar vooropstaand jezelf leren kennen en kunnen zijn? Innerlijke rust, innerlijk geluk en overvloed ga je pas ervaren als je ook daadwerkelijk gaat leven vanuit heelheid. Dat betekent niet dat je niet meer mag vallen, zeker wel! Het gaat erom dat je weer zelfverzekerd opstaat, erom kunt lachen en die ervaring ook weer in the pocket hebt, om er vervolgens nog meer GOUD van te maken. Dat is wat de bedoeling is van het leven.

Persoonlijke ontwikkeling kan soms eenzaam zijn, omdat je niet altijd begrepen. Ik bied je een oordeelvrije safe space waar álles er mag zijn. Samen maken we het leuk en lichter. Naast de maandelijkse sessies hebben we wekelijks contact om te bespreken waar je tegenaan loopt, waar je op vastloopt. Dit is waar het eigenlijk allemaal over gaat. We bespreken je vragen, strubbelingen, triggers en vertalen we naar binnen en koppelen dat aan actiegerichte acties.

Wil jij jouw innerlijke god/goddess in het licht zetten en haar oogverblindend laten shinen? Leven vanuit heelheid, innerlijke rust en innerlijk geluk, leiden automatisch naar overvloed! In welke vorm dan ook!

Are you in?

support-pakket

BOLD&BRAVE

6 mnd
1x/wk

600

12 mnd
1x/wk

1099

WIL JIJ GEÏNSPIREERD WORDEN?

Schrijf je in voor onze LOVELETTERS. Liefdevolle reminders op jouw weg naar heelheid, innerlijke rust en overvloed.

error: Content is protected !!