GEZONDHEID BEGINT BIJ ZELFCARE

BEHANDELMETHODEN
—-

Op een natuurlijke en holistische manier werken aan je gezondheid en geluk

In de afgelopen 10 jaar ben ik steeds meer tot de ontdekking gekomen dat je bij oplossen van een probleem, een klacht of ziekte niet één ding kunt aanwijzen als oorzaak. Het is vaak een samenspel van meerdere factoren dat ervoor heeft gezorgt dat je gezondheid niet optimaal is.

Daarom heb ik de focus gelegd op een holistische aanpak van het verbeteren van de gezondheid. Ik kijk niet alleen naar je voeding of je leefstijl, je slaappatroon, maar ook naar de manier waarop je ademt, je mindset en de mate van spierspannig in je lichaam. Orthomoleculaire therapie, yoga, meditatie (mindfulness) en ademhalingsoefeningen komen hierbij samen.

In de basis werk ik met een aantal vaste elementen in mijn behandelmethoden:

  • EMB bloedtest, welke je kunt zien als een APK voor je lichaam en je inzicht geeft hoe je ervoor staat.
  • Een vetzuur-balans-test welke inzicht geeft of je voldoende belangrijke gezonde verzuren in je lichaam hebt die essentieel zijn voor een goede gezondheid.
  • Yoga en ademhalingsoefeningen om te kijken wat je lichaam me vertelt.

Van daaruit gaan we kijken welke interventies in voedingspatroon, leefstijl en mindset nodig zijn om de gezondheid te verbeteren.

Een goede gezondheid is goud waard!

Als het om je gezondheid en geluk gaat kun je klachten en ziekte maar beter voorkomen dan genezen, door zo gezond mogelijk te leven. Vaak krijgt je gezondheid pas prioriteit als je klachten krijgt of ziek wordt. Je hebt ergens last van dat je dagelijkse functioneren belemmert en daar wil je vanaf.

Je lichaam heeft als prioriteit om balans (homeostase) te creëren. Lukt dat niet, omdat het teveel belast wordt met verschillede vormen van stress, dan ontstaan er klachten e/o ziekte. Dit kunnen sluimerende vage klachten zijn of juist heel duidelijke en aanwezige klachten. Je voelt je niet fit, je hebt weinig energie, pijn, het loopt allemaal niet lekker binnenin en soms zie je dat aan de buitenkant. Je huid is onzuiver met acné, eczeem, je bent bleek of hebt een grauwe gelaatskleur, dof of uitvallend haar, je mist de sprankeling in je ogen…

Hoe je je voelt en hoe gezond je bent bepaalt voor een groot deel je geluk, hoe je in het leven staat, hoe succesvol je bent en noem maar op. Je gezondheid zou dus eigelijk altijd prioriteit nummer 1 moeten hebben, no matter what. Je kunt preventief werken aan een goede gezondheid of als je klachten hebt. Wil je op een natuurlijke en holistische manier aan de slag met het verbeteren van je algehele gezondheid, dan hoor ik graag van je.

ººIN ACTIE KOMEN IS DE EERSTE STAP
NAAR EEN BETERE GEZONDHEIDºº

error: Content is protected !!

GEZONDHEID BEGINT BIJ ZELFCARE

Laat je inspireren en ontvang met enige regelmaat tips over het verbeteren van je gezondheid op een natuurlijke manier!

Bedankt voor je aanmelding. Ik beloof dat ik je niet zal SPAMMEN.