Ga je mee samen op innerlijke schatten jacht?

hi, IK BEN JENNET

 

holistisch gezondheidscoach – (innerlijk)kindertolk – spiegelexpert – vertaler van binnenwerelden

Jij hebt magie in handen en je kunt goud maken van alle ervaringen in je leven! Je hoeft daarvoor alleen maar je innerlijke schatten te vinden, ze op te poetsen, uit te deuken en ze laten stralen! Jouw innerlijke schatten leiden je naar jouw grootsheid, een leven vanuit vertrouwen, overgave en ontspanning en dat kan alleen maar veel moois betekenen!  Geen idee hoe je dat doet? Dan zit je hier goed!

In the end willen we allemaal innerlijke rust en innerlijk geluk ervaren. Iets wat met geen geld te koop is, is dichterbij dan je denkt! Je hebt een schat in handen, goud, lucky you! Je hoeft het alleen maar even onder een dikke laag stof vandaan te halen en in het licht te zetten. All the way, met je billen bloot. Dan gaat het shinen!

En daar help ik je bij! Gewoon met je kleren aan. Ga je mee op innerlijke schatten jacht?

De wereld, jouw wereld, is een spiegel van jezelf. Als je daar wat wil veranderen, begint de verandering dus bij jezelf. Ik maak de vertaalslag van jouw buitenwereld naar jouw binnenwereld en geef je tools om jouw emotionele pijnstukken aan te kijken en te helen.

Heel veel vallen en opstaan heeft mij wijs gemaakt, maar na een burn-out 12 jaar geleden ging mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling als een speer. Om mezelf te helen en ervoor te zorgen dat het bij deze ene burnout bleef, dook ik vol vertrouwen de donkere diepte in. Ik ben niet alleen een ervaringsdeskundige, maar werd ook een professional.

Ik deed verschillende yoga-opleidingen, had jarenlang een yogastudio. In en proces van moeizaam zwanger-worden en herhaalde miskramen (7) vond ik niet de juiste hulp en besloot ik zelf tot inzichten te komen en werd orthomoleculair therapeut. In het verlengde daarvan werd ik hormoonexpert, Reiki-healer, vertaler van binnenwerelden en (innerlijk)kindertolk. Allemaal met als doel ten eerste mezelf helen en van daaruit anderen te begeleiden in die reis naar die innerlijke kracht.

Het moeizaam 5-jarig proces van zwanger worden en herhaalde miskramen waren de kers op de taart en hebben een verdieping gegeven die met geen universitaire opleiding te evenaren is.

Uiteindelijk was daar een baby die ervoor zorgde dat ik nog wat laagjes dieper ging en mij met zijn prille leventje zo ongelooflijk veel mooie dingen heeft geleerd en mooie inzichten heeft gegeven, waar ik dagelijks de vruchten van pluk.

Ik kan met een vervuld hart uit dankbaarheid zeggen dat ik niet had gewild dat mijn leven anders gelopen was. Want dan had ik jou niet kunnen begeleiden op jouw innerlijke reis.

Ben je klaar met alle geouwehoer in je leven en vind je dat het tijd is om er jouw feestje van te maken? En realiseer je je dat het tijd is om all the way te gaan?

Let’s go for it…samen.

error: Content is protected !!